Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

04 juli 2024 - 06:00 

Tour de France - Etappe 6: Macon - Dijon

Wielrennen

Wedtip :

Dylan Groenewegen wint

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $150 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Tour de France - Etappe 6: Macon - Dijon

 door Domenic Lalieu |

Op donderdag 4 juli staat er voor de renners in de Tour de France een redelijk eenvoudige etappe op het programma. In 163,5 kilometer rijden ze namelijk van Macon naar Dijon in een nagenoeg volledig vlakke etappe. In totaal krijgen ze onderweg maar te maken met 1.000 hoogtemeters. Dit maakt de etappe dan ook perfect voor de sprinters in het peloton. Het zal in dat geval ook de derde keer zijn deze Tour dat het neerkomt op sprinten, waarbij de klassementsrenners een dagje rustig aan kunnen doen. Onderweg krijgen ze alleen te maken met de Col du Bois Clair. Deze gaat in 1,6 kilometer gemiddeld 6% omhoog. Hierna zal het weer voornamelijk vlak zijn, met enkele licht opgaande wegen daar gelaten. In de eerste sprintetappe ging Biniam Girmay verrassend genoeg met de dagzege ervandoor. Toch zullen vanzelfsprekend ook dit keer de ogen gericht zijn op Jasper Philipsen, die vorig jaar het puntenklassement wist te winnen, Dylan Groenewegen, Sam Bennett, Arnaud de Lie en de ervaren Mark Cavendish. Het kan dus nog veel kanten op, waarbij ook zeker Nederlanders of Belgen kans maken op de uiteindelijke dagzege. 

$150 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Tour de France - Etappe 6: Macon - Dijon

  1. In totaal is deze etappe 163,5 kilometer lang.
  2. Deze etappe kent 1.000 hoogtemeters.
  3. Het parcours is perfect voor sprinters.
  4. Het parcours is nagenoeg vlak.
$150 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Tour de France - Etappe 6: Macon - Dijon voorspelling

De sprinters kunnen zich weer opmaken voor een nieuwe etappe waarbij ze zich mogen gaan strijden om de dagzege. De bekende namen, zoals Jasper Philipsen, Dylan Groenewegen, Arnaud de Lie, Sam Bennett, Fabio Jakobsen en Mark Cavendish zullen natuurlijk naar voren komen. Toch lieten Girmay en Gaviria eerder deze Tour zien dat zij ook twee serieuze namen zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Wij denken in ieder geval dat een Nederlander een mooie kans maakt voor deze etappe. Onze voorspelling voor Etappe 6 is: Een overwinning voor Dylan Groenewegen. 

Wielrennen

Wedtip :

Dylan Groenewegen wint

Exclusieve Aanbieding
$150 aangeboden om te wedden!

LiveScore Bet: Kijk live sport!

LiveScore Bet kijk live sport

Bij LiveScore Bet kan je live op allerlei sporten wedden terwijl je de livesteam kan zien! Voetbal, tennis, basketbal en nog veel meer sporten zijn live te zien als je een storting hebt gedaan op je account.  

Maak een account aan op livescorebet.nl en ontvang gelijk de welkomstbonus. Heb je al een account? Log dan gewoon in. Om de livestreams te kunnen zien moet er een storting op je account staan. Dit kan via iDEAL of creditcard. Zodra dit gebeurd is kan je alle live sporten volgen op LiveScore Bet.

Wed live op verschillende sporten!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

$150 aangeboden om te wedden! 
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer