Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

21 september 2024 - 07:00 

Super 8 Classic - Super 8 Classic

Wielrennen

Wedtip :

Jasper Philipsen wint

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $250 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Super 8 Classic - Super 8 Classic

 door Domenic Lalieu

Op zaterdag 21 september wordt de veertiende editie van de Super 8 Classic gereden. Voorheen werd deze koers ook wel de Primus Classic genoemd. Vorig jaar werd deze race gewonnen door Mathieu van der Poel, terwijl ervoor ook andere bekende namen deze koers wisten te winnen: Jordi Meeus (2022), Taco van der Hoorn (2018) en Greg van Avermaet (2014). In totaal rijden de renners in 197,6 kilometer van Brakel naar de Brouwerij Haacht. Onderweg krijgen ze te maken met verschillende beklimmingen, zoals de Zonnebloemstraat (900 meter a 6,3%), de Chaussée d'Ottenbourg (700 meter a 7,4%), de Moskesstraat (600 meter a 6,9%), de Smeysberg (500 meter a 8%), en de Florivalstraat (600 meter a 5,4%). Vervolgens krijgen ze ook nog te maken met de Bosstraat in Bertem, die in 1 kilometer gemiddeld stijgt met 3,5%. Na deze laatste klim is het vooral vlak richting de finish. In de laatste 50 meter gaan de renners zelfs kaarsrecht richting de finish en zou er zomaar eens gesprint kunnen worden. Al met al blijft dit een interessante koers om te volgen, ook al doet bijvoorbeeld Mathieu van der Poel dit jaar niet mee. 

$250 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Super 8 Classic - Super 8 Classic

  1. Deze etappe is in totaal 197,6 kilometer lang.
  2. In totaal krijgen ze te maken met zes beklimmingen.
  3. De Zonnebloemstraat (900 meter a 6,3%) lijkt de zwaarste klim.
  4. De wedstrijd begint om 13.00 uur en zal eindigen rond 17.47 uur.
$250 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Super 8 Classic - Super 8 Classic voorspelling

Vorig jaar wist Mathieu van der Poel er dus met de zege in de Super 8 Classic van door te gaan. De renner is nu actief in de Ronde van Luxemburg en zal zaterdag dus niet aanwezig zijn in Belgie. Hierdoor lijkt de weg naar een overwinning volledig open te liggen voor zijn ploeggenoot Jasper Philipsen. Hij lijkt de absolute topfavoriet voor de zege bij de Brouwerij Haacht. Onze voorspelling voor Super 8 Classic is: Een overwinning voor Jasper Philipsen.
Wielrennen

Wedtip :

Jasper Philipsen wint

Exclusieve Aanbieding
$250 aangeboden om te wedden!

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!

unibet welkomstbonus

Als je nog geen account bij Unibet hebt, is dit je kans! Je ontvangt een royale welkomstbonus als je nu een account aanmaakt. Als je €10 inzet, krijg je vijf keer €10 aan bets, met andere woorden €40 aan freebets! 

Om de welkomstbonus te ontvangen hoef je maar drie dingen te doen. Als eerst open je een account. Dit gaat snel, makkelijk en is uiteraard veilig. Na dat je je account geopent hebt stort je er je geld op, bijvoorbeeld de €10 voor de freebets. Nadat dit gelukt is, ben je vrij om te spelen en je freebets te gebruiken. Maak dus nu een Unibet account aan! 

Ontvang de welkomstbonus van Unibet!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer