Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

28 juli 2024 - 09:00 

Formule 1 - Grand Prix van België

Wedtip :

Verstappen eindigt in de top 3

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $250 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Formule 1 - Grand Prix van België

 door Wesley

Dit weekend wordt er in de Formule 1 de laatste race voor de zomerstop gereden in België op het historierijke circuit van Spa-Francorchamps. De spanningen in het klassement zijn met een voorsprong van 76 punten van Max Verstappen op Lando Norris nog minimaal, maar op de baan gaat het de laatste weken flink tekeer. Zo had Max Verstappen het tijdens de laatste race in Hongarije met vrijwel iedereen aan de stok. De regerend wereldkampioen werd er op de baan uitgereden door de Piastri en Norris in hun McLaren´s, raakte buiten de baan na een gevecht met Lewis Hamilton en was niet te spreken over de strategie van zijn team. Ook dit weekend lijkt het een lastig verhaal te gaan worden voor Verstappen. De Red Bull coureur gaat namelijk na alle waarschijnlijkheid zijn motor vervangen dit weekend. Iets wat hem sowieso een straf van 10 plaatsen in de startopstelling gaat kosten.

Toch zijn er scenario’s denkbaar dat Verstappen dit weekend niet veel hoeft in te leveren. Verstappen begon namelijk vorig jaar op Spa-Francorchamps ook op de zesde plek, toen vanwege het vervangen van zijn versnellingsbak, maar wist de race toen alsnog te winnen. Wat ook een belangrijke factor gaat worden is het weer. Het lijkt namelijk een behoorlijk nat weekend te worden en dat is iets waar Verstappen als geen ander zijn voordeel mee kan doen.

$250 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Formule 1 - Grand Prix van België

  1. Max Verstappen won de laatste 3 edities van de GP van België
  2. Er is een grote kans op regen dit weekend
  3. Michael Schumacher is met 6 overwinningen de recordwinnaar
  4. De snelste ronde ooit staat op naam van Valtteri Bottas (2018)
$250 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Formule 1 - Grand Prix van België voorspelling

Het lijkt erop dat dit weekend Max Verstappen sinds lange tijd eens niet de grote favoriet is voor de hoogste trede van het podium. Naast de verrichtingen van de wereldkampioen lijkt het sowieso een interessant weekend te worden. Wat te denken van de teamgenoot van Verstappen, Sergio Pérez. De Mexicaan ligt zwaar onder vuur en zal zich moeten laten zien om niet in deze zomerstop vervangen te worden. En wat gaan de coureurs van McLaren doen dit weekend? Lando Norris moest in de laatste race in Hongarije zijn eerste plaats afstaan aan teamgenoot Oscar Piastri en zal gebrand zijn op een overwinning.

Onze voorspelling voor de Grand Prix van België: Verstappen eindigt in de top 3!  

Wedtip :

Verstappen eindigt in de top 3

Exclusieve Aanbieding
$250 aangeboden om te wedden!

FanDuel Bet $5 Get $200

FD Welcome Offer

Get ready to experience the thrill of the game with FanDuel's exciting welcome offer! Whether you're a fan of the NBA, NHL, MLB, US Soccer, or more, FanDuel offers you a spectacular chance to enjoy live sports and save on your entertainment. Simply place a wager of $5 or more on any eligible game through FanDuel Sportsbook, and you'll secure a fantastic $2000 in bonus bets, plus a trial of NFL Sunday Ticket! This offer is a golden opportunity for new and users. Don't miss out on this limited-time deal to enhance your sports betting experience with some extra oomph! Jump into the action today and let FanDuel take your sports engagement to the next level!

Grab your bonus!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer