Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

15 september 2024 - 07:00 

Formule 1 - Grand Prix van Azerbeidzjan

Wedtip :

Charles Leclerc wint de race

Exclusieve Aanbieding
DraftKings biedt $200 aan om in te zetten op dit evenement!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Formule 1 - Grand Prix van Azerbeidzjan

 door Wesley

Dit weekend wordt er in de Formule 1 de Grand Prix van Azerbeidzjan gereden. Deze 17e race op de kalender belooft in meerdere opzichten een weekend voor de fans te worden. Het stratencircuit dat dwars door Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan, gereden wordt is een circuit waar hoge snelheden gereden worden voor een stratencircuit, maar door een aantal geniepige bochten kan een klein foutje al einde race betekenen.

In het wereldkampioenschap klassement is het spannender dan ooit. In de laatste 7 raceweekenden stonden er maar liefst 6 verschillende winnaars op de hoogste trede van het podium. Met deze ten opzichte van voorgaande jaren opvallende cijfers, is er weer van alles mogelijk in klassement. Max Verstappen heeft op dit moment een voorsprong van 62 punten op zijn grootste concurrent Lando Norris. Met nog 8 raceweekenden te gaan, zal Lando Norris wiskundig gezien elk weekend minimaal 8 punten in moeten lopen op Max Verstappen om de regerend wereldkampioen uiteindelijk in te kunnen halen. 

Ondanks dat de Red Bull coureurs, Verstappen en Pérez, de afgelopen drie edities van de Grand Prix van Azerbeidzjan als eerste over de eindfinish wisten te komen zullen ze dus flink aan de bak moeten. Mogelijk krijgen ze hierbij hulp van het team van Ferrari, dat regelmatig de strijd aangaat met de snelle McLaren´s.

$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Formule 1 - Grand Prix van Azerbeidzjan

  1. Sergi Pérez won 2 van de 3 laatste edities op het circuit in Baku
  2. Hamilton is 5 rondes verwijderd van 100.000 km in de F1
  3. 6 van de 7 laatste races hadden een andere winnaar
  4. Het weer is zonnig en de temperatuur ligt rond de 27 graden
$200 aangeboden om te wedden! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze Formule 1 - Grand Prix van Azerbeidzjan voorspelling

Al met al kunnen de racefans dit weekend dus weer hun hart ophalen en zijn er veel uitkomsten mogelijk. Kan Max Verstappen het gat met Lando Norris minimaliseren? En wat doet Norris zijn teamgenoot Oscar Piastri? De twee stalgenoten gaan geregeld met elkaar de sportieve strijd aan, wat het team al een aantal punten heeft gekost en in de laatste race op Monza zelfs een overwinning. Toen was het Charles Leclerc in zijn Ferrari die optimaal profiteerde van de onderlinge strijd.

Onze voorspelling voor de GP van Azerbeidzjan: Charles Leclerc wint de race!

Wedtip :

Charles Leclerc wint de race

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!

Welkomstbonus TOTO

TOTO heeft een welkomstbonus voor nieuwe spelers die een account openen! Als je €10 inzet op een 1.5 odd, krijg je vijf free bets van €10 of dus €50! Het is erg simpel. Je opent een account de website van TOTO. Het is snel, gemakkelijk en veilig. Nadat je account geopend is claim je de bonus en stort je minimaal €10. Je zet een gewenst bedrag in van minimaal €10 op een odd boven 1.5 en je ontvangt de gratis weddenschappen ter waarde van €50. Maak dus nu een account aan en word Koning TOTO! 

Open nu een TOTO-account!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer