Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Messi, Copa America: inzetten op la Pulga!

door Max Lanters | door Max Lanters

image Messi, Copa America: inzetten op la Pulga!
Met nog maar een paar uur te gaan voor de start van de Copa America nemen we een man onder de loep die zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van deze competitie: Lionel Messi. Wat kunnen we van hem verwachten in 2024?

Nu de Copa America over een paar uur begint, wilden we een artikel wijden aan Lionel Messi, die zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van deze competitie en op het Argentijnse, Zuid-Amerikaanse en wereldvoetbal. Na zijn triomf tijdens de vorige editie, zijn allereerste trofee met Argentinië, wat kunnen we van La Pulga verwachten voor deze editie van 2024, nu hij in de MLS speelt met Inter Miami? Ontdek het vandaag, samen met onze volledige Copa America 2024 voorspellingen

Een tweede Copa op rij?

weddenschap Lionel Messi Copa America 2024 - Argentinië wint

Er wordt veel gepraat over het winnen van de wereldbeker van 2022, en terecht, maar de Copa America van 2021 was een echte opluchting voor Lionel Messi! Na twee kleine titels (de Olympische Spelen in 2008 en het WK Onder-20 in 2005) was dit zijn eerste grote trofee met zijn land! En daarvoor is het eerlijk om te zeggen dat hij veel heeft geleden in het Argentijnse shirt. We herinneren ons allemaal de WK-nederlaag van 2014 tegen Duitsland, maar La Pulga en Argentinië hadden ook drie Copa America-finales verloren vóór de 2021-kroon, in 2007, 2015 en 2016! Je kunt je voorstellen dat het een hele opluchting was toen drie jaar geleden het laatste fluitsignaal klonk tegen Brazilië.

En voor deze Copa America 2024 is Argentinië nu eens de grote favoriet! Dit zou Messi's laatste Copa met de Albiceleste kunnen zijn en we verwachten weer een grote wedstrijd van La Pulga, die op zoek zal zijn naar een Copa America-World Cup-Copa America hattrick. Of het nu bij bookmakers in Frankrijk en de rest van de wereld is of in onze voorspelling voor de Copa America 2024, wij zien de titelverdedigers opnieuw tot kampioenen gekroond worden. Hoe dan ook, als je wilt wedden op Messi tijdens deze Copa, dan is dit een weddenschap die je kunt proberen! Met winkansen van gemiddeld 2,75 bij online sportweddenschappen, is er genoeg reden om te hopen op zeer aantrekkelijke winsten in het geval van een eindoverwinning. 

Wedden op de Copa America 2024

Topscorer van de competitie?

Weddenschap Lionel Messi Copa America 2024 - topscorer

Lionel Messi is klaar met twee zeer sterke prestaties op de Copa America 2021 en de World Cup 2022! In de eerste wedstrijd won hij niet alleen de titel, maar werd hij ook topscorer (4 doelpunten) en beste speler! En op het WK 2022 eindigde hij als tweede topscorer met 8 doelpunten. Zonder Kylian Mbappé en zijn 9 doelpunten, zou Messi deze individuele trofee opnieuw hebben gewonnen. En aangezien de Franse international niet aanwezig zal zijn bij de Copa America van 2024 en Messi geen echte concurrentie lijkt te hebben om topscorer te worden, raden we je aan om je geluk te beproeven bij deze weddenschap, die je interessante winsten kan opleveren als hij erin slaagt om een laatste Copa America-prestatie neer te zetten.

Wedden op de Copa America 2024

Meeste assists

Weddenschappen Lionel Messi Copa America 2024 - meeste assists

Hoewel dit type weddenschap niet beschikbaar is op lange termijn, zou het interessant zijn om te wedden op elke wedstrijd die La Pulga speelt tijdens de Copa America 2024. In feite is dit een kleine nieuwigheid die bookmakers de afgelopen weken in Nederland hebben aangeboden. Je kunt nu wedden op de assists! En wat is er mooier dan dit type weddenschap uit te proberen op Lionel Messi, die als beste passer eindigde in de laatste editie met 5 assists in 7 wedstrijden! De odds zijn vaak erg aantrekkelijk voor deze weddenschap (hoewel ze voor La Pulga iets lager zouden moeten zijn) en als je tijdens de Copa 2024 op Lionel Messi wilt wedden, is dit een weddenschap die we je aanraden om tijdens het toernooi te proberen!

Wedden op de Copa America 2024

Doelpuntenmaker + assists

Voorspellingsoverzicht Copa America 2024 - doelpunt en assist

In navolging van wat we zojuist hebben gezegd over de nieuwe soorten weddenschappen die worden aangeboden door online sportweddenschappen sites in Nederland, is hier nog een weddenschap die zeer hoge winsten belooft als deze wordt gevalideerd. Je hebt ook de mogelijkheid om te wedden op een speler die zal scoren in een wedstrijd, plus de beslissende setter zal zijn. Zoals je weet moet de speler 1 doelpunt maken en 1 assist geven om deze weddenschap te valideren. Dat is niet eenvoudig en daarom zijn de quotes die bookmakers voor deze weddenschap aanbieden vaak erg hoog.

Maar wie kan dit beter dan Lionel Messi? De Argentijnse nr. 10 kan het allemaal, en het is niet ongewoon om hem te zien scoren en assisten in één wedstrijd. Dit was bijvoorbeeld het geval tegen Bolivia en Ecuador op de Copa van 2021, en ook tegen Mexico, Nederland en Kroatië op het WK van 2022. Dus, als je wilt wedden op Messi tijdens deze Copa America 2024 en je wilt wat risico's nemen om te proberen enkele zeer interessante prijzen te winnen, dan is deze doelpuntenmaker + assists weddenschap iets voor jou!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer