Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Copa America 2024 voorspellingstabel: ontdek SportyTrader's mening op beeld!

door Max Lanters | door Max Lanters

image Copa America 2024 voorspellingstabel: ontdek SportyTrader's mening op beeld!
De Copa America 2024 begint over minder dan een week! Bekijk ter gelegenheid hiervan de voorspellingstabel die is samengesteld door de experts van Sportytrader. Alles in beeld!

Ben je op zoek naar onze gedetailleerde voorspellingen voor de Copa America 2024? Die zijn al beschikbaar in ons volgende artikel: Copa America 2024 voorspellingen. Vandaag is het tijd voor onze voorspellingstabel voor het toernooi dat in de Verenigde Staten wordt gespeeld. 

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de eerste wedstrijd van deze Copa America 2024 (officiële aftrap op 20 juni), is het hoog tijd om je onze tabel voor de knock-outfase te presenteren. En zoals zo vaak spelen de beste Zuid-Amerikaanse landen mee in dit toernooi: Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Colombia en Ecuador.

Nieuw dit jaar is dat de CONCACAF-landen ook meedoen. De VS, Canada en Mexico zijn deze zomer allemaal op Amerikaans grondgebied te vinden. Staan ons verrassingen te wachten? Lees hieronder wat wij denken, samen met onze voorspellingen voor de Copa America 2024.

Copa America 2024: de voorspellingstabel van de SportyTrader experts

Voorspellingstabel Copa America 2024

Bij Sportytrader hopen (en verwachten) we op een geweldig toernooi, waarbij de favorieten volgens onze analyse als beste uit de bus zullen komen. We verwachten een grote finale tussen Brazilië en Argentinië, een herhaling van het toernooi van vorig jaar, en we verwachten dat Ecuador en Marcelo Bielsa's Uruguay het goed zullen doen en de laatste vier zullen bereiken? Hieronder vind je de details van de aspecten waarop we ons hebben gericht om deze tabel op te stellen, evenals onze rechtvaardiging voor de kwalificatiewedstrijden. 

Unibet biedt hier een bonus aan

Welke criteria hebben we gebruikt om onze voorspellingstabel op te stellen?

Het zou natuurlijk zinloos zijn om je onze voorspellingstabel te geven zonder uit te leggen hoe onze specialisten eraan gekomen zijn. In onze zoektocht naar een diepgaande analyse en volledige informatie, zijn hier de belangrijkste elementen waarmee onze experts rekening hebben gehouden in hun analyse:

  • De sterkte van de betrokken teams
  • De vorm van de belangrijkste spelers
  • De geschiedenis van de wedstrijden
  • Statistieken voor elk land
  • Track record in eerdere competities
  • Steun van de fans

Het belangrijkste aspect is natuurlijk de intrinsieke kwaliteit van elk land en zijn ploeg die geselecteerd is voor de Copa America. Zoals we allemaal weten, hebben Argentinië en Brazilië op papier een veel beter team dan Bolivia of Costa Rica. Hoewel we met dit argument rekening hebben gehouden in onze voorspellingen voor de competitie, is het geen absolute waarheid. Een groep mindere spelers kan een team met sterren op papier verslaan, maar het helpt nog steeds om Vinicius, Rodrygo, Paqueta, Messi of Di Maria in je team te hebben.

De huidige vorm van de belangrijkste spelers in elk land is ook een heel belangrijk aspect om rekening mee te houden. En tijdens de groepsfase is dit des te belangrijker voor de kleinere landen, die meestal maar 1, 2 of 3 grote spelers hebben. Als de prestatie op papier al moeilijk is, wordt het bijna onmogelijk als de belangrijkste spelers niet in vorm zijn. En dit argument is ook belangrijk in wedstrijden die moeilijk te voorspellen zijn, tussen twee teams van hetzelfde niveau. Als Vinicius fit is, bijvoorbeeld (zoals de afgelopen weken bij Real Madrid), heeft Brazilië een betere kans om het ver te schoppen in de competitie.

voorspellingstabel Copa America 2024 - Vinicius

Ten tweede was de geschiedenis van de landen die deelnemen aan deze Copa America 2024 ook belangrijk in onze gedachten over de carrières van de teams. Brazilië verloor bijvoorbeeld de laatste finale van Argentinië en deze wedstrijd is meegenomen in onze gedachten over de uiteindelijke winnaar tussen deze twee teams voor deze nieuwe editie. Hoewel dit aspect niet altijd de moeite waard is om rekening mee te houden (bijvoorbeeld, wedstrijden die 5 of meer jaar geleden gespeeld zijn hebben vandaag de dag geen echte waarde meer), kan het voor de meest recente confrontaties interessant zijn om er een minimale interesse in te hebben, terwijl we vrij afstandelijk en nadenkend blijven over deze statistieken.

Over statistieken gesproken, onze specialisten hebben ook alle belangrijke feiten en cijfers geanalyseerd rond de landen die op 15 juli om de titel zullen strijden. Andere aspecten, zoals de prestaties in eerdere competities, of het nu de Copa America of andere competities (WK, bijvoorbeeld) zijn of tijdens de kwalificatiefases voor de verschillende toernooien, zijn ook belangrijk. Zoals je ziet is het opstellen van een voorspellingstabel voor een competitie geen sinecure en zijn er veel parameters om rekening mee te houden. Bovendien kan de kleinste kleine gebeurtenis (rode kaart vroeg in de wedstrijd, belangrijke speler geblesseerd of geschorst, gebrek aan succes, enz. En aarzel niet om je eigen voorspellingstabel te maken!

Unibet biedt hier een bonus

Uitleg en verantwoording voor onze tabel

Voorspellingstabel Copa America 2024 - Argentine Scaloni Messi

Ter herinnering: de Copa America 2024 bestaat uit 4 groepen van 4 landen, waarbij alleen de beste twee zich kwalificeren voor de kwartfinales. Tegen de tijd dat de knock-outfase aanbreekt, is de helft van de teams al uitgeschakeld. Dit is anders dan bij een EK of WK, waar veel “beste derde geplaatste teams” worden uitgeschakeld. Dus hier moesten we een paar moeilijke keuzes maken! Om met Groep A te beginnen, Argentinië kwam meteen (en heel logisch) naar voren als de favorieten voor de eerste plaats. Achter hen was er een echte strijd tussen Canada en Chili, maar we gaven de voorkeur aan Chili's ervaring in deze competitie.

In poule B begonnen Mexico en Ecuador als favorieten tegen Venezuela en Jamaica, en er was geen echt debat in deze tweede groep. In de volgende twee groepen geldt hetzelfde, want groep C bevat twee outsiders in deze Copa America 2024, de Verenigde Staten en Uruguay, die zich naar verwachting zonder al te veel problemen zullen plaatsen voor de kwartfinales. En tot slot Groep D, met Brazilië en Colombia, die waarschijnlijk voor Paraguay en Costa Rica zullen eindigen. Ook hier weinig spanning.

Laten we overgaan naar de knock-outfase om af te sluiten. Er staan ons geweldige kwartfinales te wachten. Om te beginnen een zeer interessante wedstrijd Argentinië-Mexico tussen de grote favorieten en een team dat duidelijk niet onderschat mag worden. Messi en zijn teamgenoten zijn er op de een of andere manier in geslaagd om door te dringen, net als op het WK van 2022 (de toekomstige wereldkampioenen wonnen met 2-0). En voor de tweede kwartfinale hebben we Ecuador gekozen om door te gaan naar de laatste vier in plaats van Chili! Hoewel dit team nog steeds gevaarlijk is, is het nog steeds aan het verouderen en zal het een boost nodig hebben na deze Copa America. In de derde wedstrijd zou het Uruguay van Fede Valverde het Colombia van James Rodrigues moeten verslaan. En tot slot is het logisch dat Brazilië de VS verslaat, hoewel het niet zo makkelijk zal zijn voor de laatste finalisten in deze competitie.

Het is tijd voor de laatste vier, met een wedstrijd tussen Ecuador en Argentinië op het programma voor deze eerste halve finale. Geen echte prestatie in zicht voor de Ecuadorianen... We zien de titelverdedigers nog een finale spelen. Maar het is de andere halve finale die er op papier heel interessant uitziet, met een spannende wedstrijd tussen Brazilië en Uruguay! De Brazilianen dringen ternauwernood door tot de laatste wedstrijd, in een rematch van de vorige editie! En in een zeer spannende wedstrijd, net als 3 jaar geleden (1-0 overwinning), zien we Argentinië weer een nieuwe regel aan hun record toevoegen en een Copa America-World Cup-Copa America hattrick voltooien. Ben je het met ons eens? Kom meer te weten door op de knop hieronder te klikken! Ook kun je een kijkje nemen op onze Copa America 2024 odds vergelijker en Copa America 2024 livescore, zodat je altijd op de hoogte bent.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer