Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Internationale Team Toernooi)

Er zijn geen wedstrijden om te tonen in de categorie CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A Voetbal vandaag. Hier zijn de wedstrijden voor de komende dagen.


CONCACAF Central American Cup
Internationale Team Toernooi - CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A
25 sep. 19:00
Real Esteli FC
CD Aguila
- -
25 sep. 21:00
FC Motagua
CS Herediano
- -
02 okt. 19:00
CD Aguila
Real Esteli FC
- -
02 okt. 21:15
CS Herediano
FC Motagua
- -

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $250

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A

28 aug. 19:00
Tauro FC
San Francisco
2 1
28 aug. 21:00
CS Herediano
FC Motagua
1 1

Stand CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A

    Team P GS W G V DS
 
1 CS Herediano 10 4 3 1 0 3
 
2 FC Motagua 7 4 2 1 1 3
3 Diriangen FC Diriamba 7 4 2 1 1 1
4 Tauro FC 3 4 1 0 3 -4
5 San Francisco 1 4 0 1 3 -3
1 FC Motagua 6 2 2 0 0   4
2 CS Herediano 4 2 1 1 0   1
3 Tauro FC 3 2 1 0 1   0
4 Diriangen FC Diriamba 3 2 1 0 1   0
5 San Francisco 1 2 0 1 1   -1
1 CS Herediano 6 2 2 0 0   2
2 Diriangen FC Diriamba 4 2 1 1 0   1
3 FC Motagua 1 2 0 1 1   -1
4 San Francisco 0 2 0 0 2   -2
5 Tauro FC 0 2 0 0 2   -4
Legenda
Playoffs

Statistieken CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 40
Gewonnen thuiswedstrijden 60 %
Gewonnen uitwedstrijden 22.5 %
Gelijke spelen 17.5 %
% Thuisoverwinningen bij rust 35 %
% Uitoverwinningen bij rust 15 %
% Gelijkspel bij rust 50 %
Doelpunten
Doelpunten 115
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.88
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 1.75
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 1.13
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 55 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 45 %
Beide teams scoren 57.5 %
Geen tegengoals 42.5 %

CONCACAF Midden-Amerikaanse Cup - Volg elke wedstrijd!

De CONCACAF Champions Cup is het grootste internationale clubtoernooi in de CONCACAF-regio. Het wordt echter vaak gedomineerd door teams uit de Mexicaanse Liga en de Major League Soccer uit de Verenigde Staten. Daarom heeft CONCACAF naast de Champions Cup ook de Central American Cup ontworpen, waarin teams uit de mindere Midden-Amerikaanse landen kunnen strijden om kans te maken op zilverwerk.

In 2023 werd het eerste toernooi gespeeld met 20 teams uit zeven landen: Belize (1), Costa Rica (4), El Salvador (3), Guatemala (3), Honduras (4), Nicaragua (2) en Panama (3). De teams werden ingedeeld in vier groepen van vijf, die één keer tegen elkaar speelden, voordat de beste twee van elke groep doorgingen naar de knock-outfase.

De knock-outfase bestaat uit een reeks kwartfinales, halve finales en een finale. Het Costa Ricaanse Alajuelense was de eerste winnaar in oktober 2023 door Real Esteli uit Nicaragua met 4-1 te verslaan in de finale. Omdat het een nieuw toernooi is, is de belangstelling voor het evenement groot en daarom kijken we naar wat je erover kunt vinden op de SportyTrader Livescore-pagina's.

Ontvang de Toto bonus!

Wat biedt onze Livescore-interface voor de CONCACAF Central American Cup? 

De CONCACAF Central American Cup is een relatief nieuw toernooi in de voetbalwereld. Daarom kan het moeilijk zijn om betrouwbare, nauwkeurige gegevens voor het evenement te vinden. Met SportyTrader's Livescore-pagina's voor het toernooi kun je er zeker van zijn dat de gegevens die je kunt vinden 100% accuraat en altijd up-to-date zijn.

Je begint met een blik op de wedstrijd in het toernooi en een snelle samenvatting van de kansen op de Full Time Result markt (Home Win, Draw, Away Win) van een topaanbieder.

Dan kun je kijken naar de lijst met spelers die zeker, of in ieder geval onwaarschijnlijk, zullen spelen in de wedstrijd met uitgebreide blessure lijsten voor beide deelnemende teams. 

Je kunt dan beide teams met elkaar vergelijken in het onderdeel Vorm dat je laat zien waar beide teams staan in de huidige ranglijst, met positie, competitieverloop, punten en doelsaldo. Je kunt ook ontdekken hoe ze gepresteerd hebben in hun laatste zes wedstrijden, met het aantal (en percentage) overwinningen, gelijke spelen en verliespartijen duidelijk aangegeven.

Daaronder vind je een sectie met details over de prestaties van een team in de belangrijkste markten, zoals het totaal aantal doelpunten, beide teams die scoren, gescoorde en toegegeven doelpunten en de populaire Over en Onder 2.5 doelpunten markten. Daaronder staan de resultaten van de afgelopen zes wedstrijden, samen met de datum van de wedstrijd en de tegenstander.

Je kunt dan het head-to-head record van beide teams over de laatste zes wedstrijden bekijken. Ook hier wordt het winstpercentage voor beide teams en het aantal gelijke spelen getoond, samen met een lijst met volledige uitslagen en ook de belangrijkste gegevens in termen van het aantal doelpunten van beide teams, het gemiddelde totale aantal doelpunten per wedstrijd, het gemiddelde aantal doelpunten gescoord door beide teams en het percentage Over/Under 2,5 doelpunten. 

De Live Commentaar sectie is interessant omdat je voor de wedstrijd een gedetailleerde lijst met feiten en hoogtepunten over de wedstrijd vindt. Maar zodra de wedstrijd begint, vind je live commentaar op de wedstrijd. Je kunt ook aanpassen hoeveel gegevens je over de wedstrijd gepresenteerd wilt hebben, dus of je nu een meer gedetailleerde analyse wilt of alleen de hoogtepunten van de wedstrijd, je kunt het niveau aanpassen aan je wensen. 

Naast de tekstuele hoogtepunten vind je ook veel statistieken over de wedstrijd zelf. Zoals de huidige teamselecties, formaties, percentage balbezit, schoten op doel, schoten op doel, boekingen, wissels en nog veel meer.

Deze informatie is ontzettend handig als je In Play gaat wedden op de actie in de wedstrijd en duidelijke, accurate en realtime gegevens nodig hebt om je te helpen bij je weddenschappen. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat dit de uitgebreide hoeveelheid gegevens is die je nodig hebt voor de CONCACAF Central American Cup, maar er is meer dat je over het toernooi te weten kunt komen.

Klik op de optie Gisteren en je vindt een samenvatting van de huidige wedstrijden die in het toernooi zijn gespeeld, evenals statistische gegevens over de huidige situatie in het toernooi. Dit omvat de tabellen van de groepsfase van het toernooi, evenals alle resultaten van de knock-outfase, helemaal tot aan de finale. Je kunt de vervolgkeuzelijst gebruiken om door de verschillende speeldagen van het toernooi te bladeren voor meer informatie over elke wedstrijd die je maar wilt.

Met de optie Morgen kun je de toekomstige wedstrijden in het toernooi bekijken die in de komende weken worden gespeeld (als ze bekend zijn). Klik op een wedstrijd en je krijgt alle gegevens te zien die op dit moment al bekend zijn over die wedstrijd, die worden bijgewerkt naarmate de aftrap tijd dichterbij komt.

Als je ooit iets wilt weten over de nieuwe CONCACAF Central American Cup, dan is het Sportytrader Livescore Console een van de beste en meest up-to-date opties. 

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom CONCACAF Central American Cup live scores volgen bij SportyTrader?

Waarom zou je de actie in de CONCACAF Central American Cup volgen bij Sportytrader? Dat is een belangrijke vraag met een makkelijk antwoord. Als je iets wilt weten over dit toernooi om wat voor reden dan ook, of als je een wedder bent die op zoek is naar informatie voor weddenschapsdoeleinden en er zeker van wilt zijn dat de gegevens accuraat zijn, dan zouden de Livepages bij SportyTrader de eerste plek moeten zijn waar je kijkt.

Zoals we hierboven al hebben uitgelegd, maakt de enorme rijkdom aan informatie over het toernooi het ideaal voor zowel sportfans als wedders. Bovendien worden de gegevens in real-time bijgewerkt, dus je kunt er zeker van zijn dat de gegevens die je ziet niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook zo actueel mogelijk. 

Je kunt daar de uitgebreide Live pagina sectie aan toevoegen met realtime updates van wedstrijden, commentaar en alle belangrijke gegevens en statistieken van de wedstrijd die gespeeld wordt. Het is een uitkomst voor iedereen die van gokken in het spel houdt.

Dus of je nu een fan bent van het toernooi, of van een team dat speelt, of gewoon een fan van sportweddenschappen die duidelijke, accurate, realtime gegevens wil, de livescores pagina's hebben het allemaal. 

En onthoud, dat is niet alleen het geval voor de CONCACAF Central American Cup, maar voor alle beste toernooien en competities van over de hele wereld!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A wedstrijden:

24 sep. 2024 - 21:00 CONCACAF Central American Cup
25 sep. 2024 - 19:00 CONCACAF Central American Cup
25 sep. 2024 - 21:00 CONCACAF Central American Cup
26 sep. 2024 - 21:00 CONCACAF Central American Cup
01 okt. 2024 - 21:00 CONCACAF Central American Cup
02 okt. 2024 - 19:00 CONCACAF Central American Cup
02 okt. 2024 - 21:15 CONCACAF Central American Cup
03 okt. 2024 - 21:00 CONCACAF Central American Cup

Onze huidige CONCACAF Central American Cup - CONCACAF Central A voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer